Is luisteren yin of yang?

Horen

Geluid hoor je. Als het maar hard genoeg is, dan voel je het ook fysiek met je lijf. Denk maar eens aan die dikke bas uit een paar speakers.

Ik weet zeker, dat je haarfijn het verschil aanvoelt tussen horen en luisteren in gesprekken. Je merkt het namelijk in een telefoongesprek meteen, wanneer je gesprekspartner is afgeleid en met z’n aandacht ergens anders zit.

Luisteren

Luisteren is dan ook iets anders dan horen. Luisteren is een hele belangrijke vaardigheid in het leven. Je hebt het nodig, voor meer dan alleen voor gesprekken. Helemaal als je met energie werkt. Hoe dat precies zit, vertel ik je in deze video.

Hier vind je info over mijn online programma Personal Power Place.

Kijk naar meer video’s op mijn video-pagina, youtubekanaal of facebookpagina.

Laat van je horen in de commentbox hieronder.

Delen met je netwerk?

One thought on “Is luisteren yin of yang?

  1. Hoi NIcky, mooie vlog! Ik zat er inderdaad naast met mijn gevoel over luisteren, grappig. Als ik jou zo beluister, kom ik tot de conclusie dat luisteren eigenlijk de ultieme versmelting is van yin en yang energie. Ben benieuwd hoe jij dat ziet, en ik hoop dat binnenkort face2face met je te kunnen delen.
    Lieve groet, Marie-Astrid

Comments are closed.