Wat anderen zeggen

Ik kan je natuurlijk wel van alles wijsmaken over hoe geweldig het is om met mij samen te werken. Maar is het eigenlijk niet veel leuker om de ervaringen van anderen te lezen?

Hieronder lees je een aantal voorbeelden, die ik met toestemming openbaar mocht maken.

Henriëtte – NL

“Ik ben verhuisd naar een studio in een voormalig kantoorpand. Het lukte mij niet om hier te wennen en me thuis te voelen. Met name ’s nachts voelde ik me erg onveilig en had ik het gevoel alsof er geen muren waren, en ik in een grote open ruimte lag. Ik voelde me bekeken, en verloren in de ruimte. Dit maakte mij alert en angstig. Mijn studio heeft twee oorspronkelijke muren, en van de andere twee muren had ik het gevoel dat deze er helemaal niet stonden. Nicky is een dag bij mij geweest en zij constateerde precies dat wat ik steeds voelde; namelijk dat er fysiek wel een muur tussen mij en de buren staat, maar energetisch niet. Ook veel onrustige plekken in huis, met name rondom het bed. We zijn hier samen mee aan de slag gegaan, en niet zonder resultaat.  Ik kan me weer ontspannen in mijn huis en voel me ’s nachts weer veilig, en daar ben ik héél blij mee! Het gaf me ook energie om het één en ander te veranderen in mijn huis, waardoor het nu veel warmer aanvoelt. Een plek waar ik thuis ben.

Henriëtte”

Jonna Vernes – NL

“Lieve Nicky,

Ik wil je graag bedanken. Je suggestie om iets met mijn intuitie te gaan doen heb ik in mijn hart gesloten en sinds een paar weken ben ik begonnen met een opleiding intuitief coachen. Dankjewel voor ons gesprek over energie en intuïtie nu zo’n anderhalf jaar geleden. Je sloeg de spijker op z’n kop en je hebt het daarna aan mij gelaten er wel of niet iets mee te doen.

Toen ik destijds met mijn man besprak dat ik jou wilde inschakelen, heb ik gezegd “ik heb het vreemde gevoel dat ons leven zal veranderen na dit consult”. Vandaag blijkt dat te zijn uitgekomen. Je hebt me geinspireerd toen je bij ons was. Doordat je me betrok bij wat je deed, doordat je me hielp te zien wat ik voelde en me hielp te voelen wat ik zag. Daarna ben ik voor het eerst gaan overwegen een nieuwe opleiding aan te gaan.

Sinds ik met die opleiding ben begonnen mag mijn intuitie helemaal aan gaan staan. Dat betekent voor mij een compleet nieuwe weg inslaan, wijzer worden en groeien. Maar het betekent ook terugkeren. Terugkeren naar wat al was toen ik heel jong was. Naar mijn kindertijd en de helderheid die ik toen voelde en waarvan ik afscheid heb genomen toen ik volwassen werd. Het voelt alsof ik na wat omzwervingen in een sterk door ratio bepaalde wereld mag terugkeren naar waar ik vandaan kom, naar wat van nature bij mij hoort. De nieuwe weg is eigenlijk een vertrouwde. Ik herken hem, want hij lag er vroeger al. Het is de weg naar binnen. Het is de weg naar huis.

En dat is de werkelijke betekenis van mijn afspraak met jou.

Liefs,
Jonna Vernes”

Marion van Drunen – NL

“Ja, er ontstonden zomaar krassen op mijn meubels en dat duurde al een paar maanden.
En je ziet de mensen raar kijken als je zegt dat die er zomaar in eens op staan.

Ik voelde me echt niet lekker in huis en werd er ziek van.

Dus ik ging eens Googlen hoe of wat en op internet zag ik Nicky Koopmans staan. Zonder haar gezien of gesproken te hebben, voelde het al goed.

Ik had nog nooit van een huisconsult gehoord, maar was er wel erg aan toe.

Na ons eerste contact kon het al niet meer stuk. Een fijne rustige vrouw die erg goed luisterde.

Nadat we een akkoord hadden gegeven aan elkaar, begon direct het consult.
Nee, nog niet in huis, maar wel wat er allemaal al in mij en om mij heen veranderde.

Dat was niet vervelend, maar juist prettig. Ik voelde me relaxt met veel dromen die helder waren.

Eindelijk dan de dag dat Nicky kwam, ze is een hele dag bij mij geweest. Ik had mijn naaste mensen er over verteld, dat ze zou komen, zodat er niemand zou bellen of aan de deur komen.

Eerst koffie en er werd al geobserveerd. Er waren verschillende energieën in huis die er voor zorgden dat ik me er niet thuis voelde.

Ze heeft het huis gereinigd en nog veel meer (maar dat kan Nicky beter zelf uitleggen).
Het was een hele opluchting na die dag. Na een week voel ik me in mijn huis nog steeds kiplekker.

Het is fijn dat ik Nicky nog steeds kan mailen, om advies vragen etc. De nazorg is goed.
Het is een heel proces, en ik word door Nicky goed begeleid.

Ik raad een ieder die zich niet goed voelt in zijn/haar huis een huisconsult met Nicky aan.

Kariene van Steenoven – NL

“Mijn visie is dat het standaard bij je huis zou moeten horen, zo’n houseclearing.

Ik ben erg gevoelig voor sfeer in de ruimte. Het kan maken dat ik er heel blij van word, of het kan maken dat ik meteen rechtsomkeert wil gaan.

Het is ook mijn werk (interieurarchitect) en als ik er zo over nadenk, is het echt raar dat de energie van de ruimte nog niet meegenomen wordt bij het ontwerpen.

Ik dacht dat ik dat al wel deed, maar merkte tijdens het consult dat er nog veel meer lagen zijn die sfeerbepalend zijn; zoals de geschiedenis van de plek, daar waar muren stonden, en oude looproutes. En ook energie van vorige bewoners en spullen die achter zijn gebleven.

Heel erg interessant.

Plus dat het beïnvloedbaar is.

Wat op mij de meeste indruk maakte, is de meditatie om zelf mijn huis te kunnen schoonmaken. Dat geeft me heel veel warmte en verbinding met mijn huis.
Thuiskomen…

De manier waarop Nicky wat ze voelt vertaalt, is heel helder en opent.
Het geeft ‘op de plaats rust’.

Ik heb lang getwijfeld, maar ik zou zeggen: doen!”

Maria Vitalis – NL

Hoi Nicky,

“Ik zag een post van jou op Facebook. Ik was onder de indruk van alle kennis op je site. Daarom heb ik me opgegeven voor je online cursus.
Wat het me heeft opgeleverd is een nieuwe werkwijze om ruimtes energetisch te reinigen en op te laden. Het aarden en mijn eigen energieveld opschonen, hoorde al bij mijn dagelijkse routine. Dus dat is nu wat uitgebreid.
Aan iemand die nog niet veel ervaring heeft met energiewerk zou ik het zeker aanraden.

Hartelijke groeten,
Maria Vitalis”

Nelly – NL

“Dag Nicky

Je voorspelde het al, het gaat stromen, mijn leven nu is net een achtbaan.

Er worden dingen aangepakt en afgewerkt soms met goed resultaat, soms ook niet. Maar wat daar de bedoeling van is volgt denk ik later, we wachten af.

“Ik mag zijn wie ik ben”, staat als een huis. (…) Het familiebedrijf is klaar voor de toekomst en ik mag een stap terug doen, hoe mooi kan het zijn.

Nicky, ik kan volmondig zeggen jouw House Whispering en de energie die er persoonlijk van jou aan gegeven wordt, werkt fantastisch. Ik ervaar het elke dag, dank je wel.

Het was voorbestemd dat je op mijn pad kwam via een vriend van mijn dochter voor het reinigen van een voormalig horeca-pand. 

Maar jij ging dieper en kwam eerst bij mij om te helen, zeer respectvol en behandelde daarbij ook mijn huis met een House Whispering. 

Het werkt echt. 

Er zijn mooie gesprekken en ontmoetingen in mijn huis/thuis. Het stroomt.

Wat ben ik blij dat de reiniging van het bedrijfspand voelbaar geslaagd is. Jouw expertise hierbij was heel waardevol. De positieve ervaring, ook van mijn dochter, met jou Nicky, deel ik vanzelfsprekend graag met andere geïnteresseerden.

Hartelijke groet, Nelly.”

Martha – NL

“Je thuis voelen in je eigen huis vind ik een groot goed. Dit gevoel had ik niet meer. Ik zag er tegenop weer naar huis te gaan, thuis te werken vond ik niet meer prettig en slecht slapen.

Perioden veel last van buren, mezelf in een slecht gevoel en humeur brengen met weinig positieve inslag. Verhuizen kwam op, maar ik las ook op websites dat, als je gaat verhuizen, je dezelfde issues weer kunt tegenkomen.

Nicky kwam tijdens een Marketing-trainingssessie op m’n pad. We zaten een dag bij elkaar “in de klas”. Besluit genomen, Nicky benaderd en als eerste persoonlijke inzet overtollige boeken van de hand gedaan.

Tijdens het consult met Nicky, een hele dag, kom ik tot wonderbaarlijke inzichten die Nicky me aangeeft naar aanleiding van mijn issues in onze gesprekken. Ik vond het ontzettend verhelderend en het ruimt tegelijk op, zowel in je hoofd als tijdens de zuivering van je huis.

Het kost een flinke bak energie en graafwerk zo’n dag met Nicky, maar het resultaat volgt. 

Kritisch en sceptisch was ik op voorhand, maar het heeft mij en mijn huis erg goed gedaan. Ik heb wijzigingen in huis aangebracht, hoofd en lijf zijn licht, veel opgeruimd.

Nicky is een prettig en warm mens en een zeer kundige dame, die weet waar de crux(en) zit. Ik zal haar zeker adviseren.”

Indra Peereboom – NL

“De klik met Nicky was er vanaf het eerste contact. Nicky straalt rust en vertrouwen uit. Precies wat ik zocht! Ik heb Nicky ingeschakeld, omdat ons huis niet meer als ons huis voelde en ik het idee had dat er iets ‘geks’ aan de hand was.

Nicky heeft een huisreiniging gedaan en heeft het één en ander op zijn plek kunnen zetten en het huis één kunnen maken. Voor deze sessie hebben wij de ochtend al pratend en lachend doorgebracht.

Ik had niet verwacht bepaalde onderwerpen ter sprake te brengen, dit was wel het geval en Nicky heeft mij echt tot andere inzichten laten komen. Heel bijzonder en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Niet alleen het huis lijkt rust te hebben maar mijn hoofd ook.”

Walther – NL

“Beste Nicky.
Ik wil je graag heel hartelijk danken voor je down-to-earth begeleiding en je no-nonsense adviezen en je compassie. Bij jou vind ik weerklank die bij me past, omdat je de kern van mijn issues eruit pakt en daar op in gaat. Zonder zijpaden, overbodige franje, raak en concreet. Dat heb ik tot nu toe gemist bij mijn therapeute (die op andere vlakken juist weer wel supergave input geeft). Je geeft zekerheid over wat ik al voelde maar waar ik geen duidelijkheid over kreeg, omdat ik overal zulke tegengestelde antwoorden kreeg. Ik heb je advies opgevolgd (…) Er zullen nog een hoop hindernissen komen, maar je hebt me het vertrouwen in mezelf terug gegeven. En je Krachtplekcursus gaat me ook nog stukken verder helpen in mijn proces. Helemaal super Nicky, dank je wel!”

Patrick Scholten – Noveba Batterijadvies, NL

“Nicky kan jou als geen ander van haar kennis voorzien om op energetische wijze verandering teweeg te brengen in je bestaande werk en leefomgeving. Door haar nuchtere kijk en heldere uitleg, krijg je in korte tijd alle handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dus wanneer jij je business wil boosten of het idee hebt dat je werkplek, winkel of kantoor wel wat andere energie kan gebruiken kan het zeker nuttig zijn om hier eens contact over op te nemen met Nicky. Ik heb de workshop ‘Word je eigen business-fluisteraar’ met veel plezier gevolgd en kan het een ander ook zeker aanraden.”

Anja Snoek – Positive & Clear Home, NL

“Een businessfluisteraar-sessie zeker doen bij Nicky! Je komt dichter bij ‘het hart van je bedrijf’, de ins and outs, op een speelse manier. Het heeft mij inzicht gegeven, en het heeft mij laten stilstaan waar ik aan voorbij liep in mijn bedrijf. Dank je wel Nicky, voor je rust, inspiratie en creatie.” 

Oliver Schaub – Everybody’s Fitness Studio, CH

 “Seit Nicky’s Reinigung bei mir im Studio hat sich einiges Verändert: die Leute die Unruhe schafften sind fort, die Atmosphäre hat sich um 100% verbessert und alle sind sehr zufrieden und glücklich bei mir im Studio.” 

Matthias Thomann – Kurhaus Kreuz, CH 

“…het is zeer, zéér interessant hoe de verschillende stappen positief uitwerken op het Kurhaus Kreuz met zijn omgeving en gasten… Sinds oktober hebben wij, naast onze stamgasten, ettelijke NIEUWE bezoekers… Ik geloof ook dat wij nog nooit zo veel bezoekers in de kruidentuin hebben gehad… Het opvallendst is toch de algemene ferme tevredenheid van de gasten. Er heerst een nieuw soort vrede…” 

Joyce der Weduwen – NL

“Toen ik Nicky’s hulp inriep, was de situatie bij mij thuis chaotisch. In mijn huis, waar al veel huurders in een korte tijd hadden gewoond, was de sfeer onrustig. Er vielen dingen van kasten en de tv ging aan en uit. Nadat Nicky hier haar werk had gedaan is het veranderd; mijn ‘unheimliche’ gevoel verdween.  Het is lichter  in mijn huis. Er heerst rust. Ook ikzelf werd in mijn energie terug gezet . Alle dingen die op mij af kwamen leken me te veel.  Nadat ik een sessie met  Nicky had gehad, verdween bij mij de onrust. Dat is blijvend veranderd. Ik ben verrast en verbaasd wat een sessie met Nicky te weeg kan brengen.” 

Marc C. Hoogenboom – M@rk.nl, NL

“Nicky begeleidde ons in een Business Fluisteraarsessie, waarbij je uitzoekt waar de energie in jouw bedrijf zit (of zou moeten zitten). Prachtige oefeningen die je al kunt doen zonder veel te weten van energie, space clearing en zo meer. 
Als je een keer wilt meemaken hoe je de energie in jouw bedrijf op de beste plek krijgt, doe dan een sessie met Nicky. Je hoeft niet in energie te geloven om hier veel van op te steken, wat je meteen praktisch kunt inzetten in jouw werkkamer of in jouw bedrijf.” 

Fiorella Martijnse – Taalinstituut De Wester, NL

“De workshop met Nicky Koopmans was een eye opener met onverwachte inzichten. Absoluut de moeite waard!”

Clare Higson – Bruno Estates, UK 

“…Nicky Koopmans was extremely professional and clear about the work as it progressed during the twelve months she worked on that particular job. I learned a great deal as the work went on and have been hugely grateful to have had Ms. Koopmans as a consultant. …The advice and knowledge garnered from working with Ms. Koopmans has been invaluable and still remains pertinent today. Apart from being rigorously clever she is also a very nice person to have on site; immediately putting staff at ease with the whole project wich in turn made it possible to implement changes smoothly. Worth every moment.”  

Peter Vanlaerhoven – Lowgardens nurseries & consultancy, NL

“Nicky heeft een mooie balans gevonden in/tussen de materiele en immateriele wereld, een fijne uitstraling die matched met de energetische buitenwereld. Zonder verwachting weet ze een vinger te krijgen achter fijnstoffelijke processen die van invloed kunnen zijn voor bepaalde gewenste stromingen. Dit bepaalt haar klasse in het werken met energiën. In het verleden heb ik Nicky leren kennen als cursiste waarin ze altijd open stond voor nieuwe ideeën en dit wist te weerleggen met haar eigen zienswijze, terwijl ze alle mogelijkheden in hun waarde liet. In latere samenwerkingen heeft ze bewezen om op haar eigen onvoorwaardelijke kracht haar mannetje te staan in de complexe energetische wereld en er haar eigen nuchtere draai aan te geven, zonder de complexiteit te verwaarlozen. Wijs, nuchter, goed onderlegd, begrip en verstand van zaken in haar werkwijze. Het mag duidelijk zijn dat ik Nicky met een warm hart aanbeveel, voor een betere wereld!” 

Elly Bruijn – NL

“In 2010 verhuisde ik, toen ik 71 was, naar een senioren woning in het zuiden van een grote stad. Van toen af kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten, en ook geestelijk voelde ik mezelf afzakken. Hoewel ik eerst heel blij was met de woning, merkte ik al gauw bij thuis komen dat vooral de woonkamer erg donker aanvoelde. Na een paar jaar was het zo erg dat ik veel moeite had mezelf te motiveren om iets te doen, wat wel belangrijk was omdat ik dus nieuw in de streek was en opnieuw een vrienden-netwerk wilde opbouwen. Ik herkende mezelf nauwelijks meer. Uiteindelijk vermoedde ik dat er iets mis moest zijn met het huis, de ligging ervan of wat dan ook. Omdat we ver uit elkaar wonen gaf Nicky me enkele suggesties over wat ik zelf zou kunnen doen, o.a. een visualisatie van ‘reinigen’ van de energien. Met ondersteuning via email (en ether) van Nicky heb ik dit trouw volgehouden voor bijna 3 maanden, en ik begon een verschil te merken in hoe het huis aanvoelde als ik terug kwam van een paar dagen ‘weggeweest’. Helemaal lekker is het huis, en ik, nog niet en ik ben nog steeds vaak vermoeid wat niet zo is als ik ergens anders verblijf. Maar wat ik van Nicky heb geleerd heeft echt goed geholpen -zij kon zelf ook een verschil zien- nu moet ik zelf nog wat meer doorzetten.”  

Cor van Gelderen – Plantentuin Esveld, NL 

“…Alle doelen die we onszelf gesteld hadden, voordat we met de balancering van ons bedrijf waren gestart, zijn behaald. We vonden de samenwerking met mw. Koopmans erg prettig en positief. Zonder enige twijfel kunnen wij haar aanbevelen als een zeer kundig, betrouwbaar en aangenaam persoon om mee te werken.” 

Delen met je netwerk?