Online programma – Personal Power Place

Je kunt je niet meer opgeven voor dit programma. Word gratis Happy Holon Club Member om als eerste te weten wanneer de volgende ronde start.

Wanneer wordt het hoog tijd voor een Personal Power Place?

Je bent echt toe aan je eigen persoonlijke krachtplaats, wanneer:

 • je last hebt van de energie van andere mensen, dingen of gebeurtenissen.
 • je verlangt naar een plek waar je altijd kunt uitrusten en opladen.
 • je een warm thuisgevoel wilt en geen geheimzinnige blokkades die tegenwerken.
 • je jezelf een stevige basis gunt, van waaruit jij je volle potentie kunt waarmaken.

Kortom: je wilt rust in je hoofd en je huis als oase

Doe dan mee met mijn online training Personal Power Place.

Ja, ik doe mee!

Een goed gevoel begint bij je woning. Wanneer jij in je eigen huis niet goed tot rust kunt komen, dan is het onmogelijk je lekker te voelen in je eigen vel.

Je woning hoort een plek te zijn, waar je je veilig en beschermd voelt. Een oase om op te laden na de dagelijkse bezigheden.

Maak een krachtplaats van je woning, vrij van allerlei onzichtbare energieën die je laten vastlopen in je leven.

Het is echt niet nodig om:

 • je niet thuis te voelen in je eigen huis
 • thuis niet jezelf te kunnen zijn
 • in je eigen bed altijd maar slecht te slapen en je niet uitgerust te voelen
 • je bespied te voelen, ook al is er niemand in de kamer
 • ruimtes in je woning te vermijden, omdat ze niet ‘fijn’ zijn of omdat je bang bent
 • je gestressed, depressief of moe te voelen vanwege ‘energetische rommel’ in huis
 • negatieve gevoelens en gewoontes over te nemen, enkel en alleen omdat ze ‘in de ruimte hangen’

Je bent niet gek, wanneer je gevoelig bent voor energie van andere dingen en mensen! Je neemt dingen waar, die anderen niet kunnen ervaren. Het betekent slechts, dat je je bewust bent van een energie. En wanneer je je ergens bewust van bent, dan kun je er mee werken.

Ik laat je zien hoe je dat doet. Óók wanneer je denkt dat je misschien niet zo gevoelig bent voor energie.

In mijn online programma Personal Power Place ervaar je welke invloed omgeving op je heeft, en je leert hoe je ongewilde energieën buiten de deur houdt.

Ja, ik doe mee!

Wie ben ik?

Toen ik klein was, begreep ik maar niet waarom anderen de wereld niet zagen of voelden, zoals ik dat deed. Ik beleefde de wereld als ontzettend intens.

Ik trok me vaak terug in mijn eigen wereld door me te verschuilen in boeken. Het was mijn overlevingsstrategie. Door me te ‘verliezen’ in de verhalen, kon ik een muur optrekken.

Zo hoefde ik dan niet te dealen met al die extra informatie, die bij mij binnenkwam.

Pas in mijn tienertijd werd ik me echt bewust dat ik op één of andere manier veel meer informatie uit mijn omgeving opnam, dan anderen. Ik zag altijd verbanden tussen mensen, gebeurtenissen en omgeving, die mijn klasgenoten en vrienden gewoon niet opvielen.

En als ik dan over mijn inzichten vertelde, werd ik voor gek verklaard. Slechts een enkeling wist mijn inzichten, op waarde te schatten. En dus leerde ik mijn mond te houden over wat ik waarnam.

Rond m’n 20e zette iemand me op het spoor van intuïtieve ontwikkeling. En daarna volgde een grote diversiteit aan energetische trainingen en healingsopleidingen. Hoewel ik heel veel leerde, beleefde ik de meeste cursussen als eenzijdig. De trainingen verklaarden maar niet de verbanden die ik waarnam. Ik miste altijd ‘iets’. 

Tot ik met geomantie in aanraking kwam. Geomantie was het antwoord op dat, wat ik al jaren miste in al die trainingen. Geomantie brengt mens, omgeving en gebeurtenissen samen.

Ik bleek niet gek te zijn, ik had slechts in de verkeerde richting gezocht om mijn ervaringen te kunnen verklaren. Eindelijk kon ik mijn training en scholing een juiste richting geven. Ik volgde (en volg!) opleidingen en stages bij nationale, en internationale autoriteiten binnen de geomantie. Ik verkreeg steeds meer kennis over achtergronden en methodes. En leerde daardoor steeds beter verwoorden, wat m’n hart allang al wist.

Ja, ik doe mee!

Praktisch en effectief

De afgelopen (pakweg) 25 jaar, investeerde ik tienduizenden euro’s aan opleidingen met geomanten, sjamanen en healers uit binnen- en buitenland. Stuk voor stuk autoriteiten in hun vakgebied.

En uit al deze materie, krijg jij de meest effectieve tools om van je woning een persoonlijke krachtplaats te maken.

Ik hou die tools graag simpel, nuchter en praktisch, zodat je ook echt aan de gang gaat. En daadwerkelijk bereikt dat je woning een krachtplek wordt, waar je kunt opladen, waar rust heerst en energie stroomt. Een plek die je ondersteunt bij de dingen, die jíj belangrijk vindt.

Ja, ik doe mee!

Online programma Personal Power Place

Ik heb een praktisch online programma gemaakt, waarin je leert

 • om via je huis te kijken, waar je nu echt staat in het leven
 • om energie in een ruimte waar te nemen en te interpreteren
 • hoe je je huis energetisch kunt inrichten en onderhouden

Wanneer je dit programma volgt, wordt je woning een bondgenoot, je grootste cheerleader en een oase vol flow, focus, rust en energie voor de dingen die jij belangrijk vindt.

Hier gaan we het zeker over hebben:

 • Jouw verhaal en het verhaal van je huis.
 • Jouw intenties, voor dit programma en voor je leven.
 • Wat is thuis voor jou
 • Sfeer
 • Kenmerken van een gezond huis.
 • Energie
 • Focus
 • Space Clearing
 • Geopatische stress,
 • En nog heel veel meer!

Ja, ik doe mee!

Deze training duurt 11 weken en elke week heeft een thema

1. Status Quo
Wat is jouw verhaal? Wat is het verhaal van je huis?
2. Jij en je ruimte
Hoe voel jij je in je huis en wat betekent dat voor jou? Lees de ruimte om je heen, en kom erachter welke factoren sfeer bepalen.
3. Keeping it real
Wat is een gezond huis?
4. Spectaculaire Space Clearing
Wat is Space Clearing en hoe doe je dat?
5. Basics and Boosters
How to keep the good vibes rolling.
6. Waarnemen
Hoe neem jij energie waar en waar zitten jouw filters?
7. Sensing Energy
Oefenen met energie waarnemen en definiëren.
8. Hocus Pocus Focus
Over grenzen, energieslurpers en hoe je huis je kan helpen te concentreren.
9. Release
Over opruimen en loslaten.
10. Geopatische Stress en andere ‘dwarsliggers’
Over energetische fenomenen.
11. Staying in line
Hoe nu verder?

Ja, ik doe mee!

Wat klanten zeggen

Beste Nicky.
Ik wil je graag heel hartelijk danken voor je down-to-earth begeleiding en je no-nonsense adviezen en je compassie. Bij jou vind ik weerklank die bij me past, omdat je de kern van mijn issues eruit pakt en daar op in gaat. Zonder zijpaden, overbodige franje, raak en concreet. (…) Er zullen nog een hoop hindernissen komen, maar je hebt me het vertrouwen in mezelf terug gegeven. En je Krachtplekcursus gaat me ook nog stukken verder helpen in mijn proces. Helemaal super Nicky, dank je wel!

 

…Nicky kan jou als geen ander van haar kennis voorzien om op energetische wijze verandering teweeg te brengen in je bestaande werk en leefomgeving…”

 

De cursus Personal Power Place heeft mij nog duidelijker laten ervaren dat alles om ons heen energie is en dat energie beïnvloed kan worden. Het gronden van onze woning had een zeer positief effect op het gehele gezin. We werden vrolijker, waren meer tevreden en onze dochter sliep beter. Daarnaast heeft de cursus ook inzichten en een verschuiving in mijzelf teweeggebracht.”

 

Over Personal Power Place: Allereerst vond ik het leuk om te doen. Een mooie kennismaking met de energetische wereld ook. Ik ben wel het een en ander tegen gekomen, niet alleen in mijn woning maar ook vooral in mezelf.

De oefeningen waren fijn om te doen, maar om met die ‘afgestofte issues’ te dealen, dat vond ik dus niet altijd gemakkelijk. (…)

De transformatie gaat nog steeds door. De inzichten ook. Het schoonmaken ook! De interactie in de FB-groep heb ik echt fijn gevonden, ondersteunend ook!

De training vind ik een aanrader, alhoewel van een hoog doe-het-zelf gehalte. Dat vraagt inzet. Ik weet dan ook niet of mijn woning nu meteen een Power Place is maar het huis is weer een stuk schoner en de training heeft mij veel opgeleverd (ik wist dus echt niet dat ik dit in mij had).”

Ja, ik doe mee!

Ik heb kennisgemaakt met m’n huis, bewustwording gekregen op welke ruimtes mij creativiteit en helderheid geven, op hoe de energie verandert bij het slopen van een muur, en welke mensen wegblijven als de energie in je huis verandert. Het hele huis heeft een metamorfose ondergaan. Dank je wel Nicky, voor deze prachtige reis. Ik mag echt zeggen m’n huis is m’n krachtplek.”

 

Wat krijg je met deze training?

 • Een eigen login op een academie-site, waar je al het materiaal van de training kunt terugvinden
 • 11 weken lang, elke werkdag een mailtje met daarin een opdracht, video en/of achtergrond informatie.
 • Lidmaatschap van een speciale Facebookgroep om je te supporten in je proces. Hier kun je je ervaringen delen en vragen stellen over het materiaal.
 • Toegang tot elke nieuwe ronde van deze training, inclusief updates.

Ja, ik doe mee!

Veelgestelde vragen

* * *
Ik heb niks met energie, kan ik dan toch meedoen?
Ja, ik laat ik je stap voor stap zien hoe je kunt samenwerken met je huis. Ik leer je de symboliek van je huis begrijpen en geef je tools om energie te leren waarnemen.

* * *
Hoeveel tijd kost het me?
Het doornemen van het materiaal kost je 5 tot 10 minuten per dag. Hoe lang je over de opdrachten doet, of om het geleerde te implementeren is aan jou. Ik heb de training zo ontworpen dat je niet overweldigd wordt. De verdeling tussen kennis en opdrachten doen is in balans.
En mocht je achterop raken, geen nood. Niemand zal je daarvoor straffen of op je neer kijken. De Facebookgroep is er voor steun en support. Je houdt gewoon toegang tot het materiaal en je kunt de volgende ronde ook gewoon weer meedoen.

* * *
Wat als ik geen idee heb wat mijn intenties zijn voor mijn leven, of wat ik uit deze training wil halen?
De tools, kennis en oefeningen die ik je aanreik in deze training gaan je helpen om jouw missie, doelen en intenties in je leven te verduidelijken. Dit kan ik echter niet garanderen. Zoiets is namelijk een persoonlijke openbaring.
Deze training helpt je in de richting van méér flow, focus, rust en energie. Dat kan ik wel garanderen. Flow, focus, rust en energie brengen je zeker op het spoor van je persoonlijke missie.

* * *
Is het een spiri-wiri-woo-woo training?
Nee.
Ik kan eerlijk zeggen, dat dat niet zo is.
Ik laat je op een nuchtere manier kennismaken met een energetische kijk op de wereld. Wel kan het gebeuren dat je daardoor ervaringen opdoet, die betiteld zouden kunnen worden als spiritueel of zweverig.

Ja, ik doe mee!

Deze training is niet voor iedereen

In dit programma help ik je een krachtplaats van je woning te maken. Ik help je ook met de energetische inrichting en afstemming van je woning.

En nee, ik ga je er niet van proberen te overtuigen dat dit kan, of dat jíj dit kunt. Ik weet dat het kan, en ik weet ook dat jíj het kunt!

Het is aan jou om actie te ondernemen en het geleerde te gaan ervaren en implementeren. Daarin zal ik je ten volste steunen.

Deze training is voor jou geschikt als jij

❤ je woonomgeving wilt bevrijden van gestagneerde energieën.
❤ bereid bent om verantwoording te nemen voor je eigen leven, energie en ruimte.
❤ er klaar voor bent om persoonlijk werk te doen en je open staat om jezelf van oude ballast te bevrijden.
❤ enthousiast wordt om straks een thuis hebben, vrij van dingen die energie kosten.
❤ gemotiveerd bent om meer flow, focus en rust te verwezenlijken met energiewerk en actie.
❤ ook graag met gedreven mensen bent, die elkaar willen helpen en ondersteunen. Je vindt deze mensen in mijn gemotiveerde saamhorige online community (in een speciale Facebookgroep).

Ja, ik doe mee!

Wat ik je van harte gun

Ik wil voor jou, dat je van je woning geniet.
Dat je je er thuis voelt.
En dat het een oord is waar je tot rust komt en kunt opladen.

Ik gun je, dat je huis een bondgenoot is in al je missies. Daarmee bedoel ik, dat je woning jou ondersteunt in alles wat je doet en wilt gaan doen.

Met het online programma Personal Power Place laat ik je zien hoe je dat voor elkaar krijgt. En het maakt daarbij niet uit of jouw huis een klein flatje is, of een enorme villa van een paar miljoen.

Investering

Investeer in een stevige thuisbasis. Doe dat in eerste instantie voor jezelf. Maar natuurlijk profiteren eventuele huisgenoten ook van de resultaten die je boekt.

De investering voor mijn unieke online programma Personal Power Place – Maak een krachtplaats van je woning! is 287 euro inclusief btw. (Dat is 237,19 euro exclusief btw.)

Ja, ik doe mee!

Daarvoor krijg je:

 • 11 volle weken elke werkdag een les via
  • Video’s
  • Meditaties
  • Opdrachten
  • How-to’s
 • Een eigen login op mijn academie-site
 • Lidmaatschap van een speciale Facebookgroep om je te supporten in je proces. Hier kun je je ervaringen delen en vragen stellen over het materiaal.
 • Toegang tot elke nieuwe ronde van deze training, inclusief updates.

De kennis die je met deze training opdoet, gebruik je de rest van je leven. En is toepasbaar in èlke woning. Je kunt er dus mee aan de gang op de plek waar je nu woont, maar óók in elke woning waar je later nog gaat wonen.

Ja, ik doe mee!

Jouw succes is mijn succes!

Ik wil het beste voor iedereen die zich met mijn materiaal bezighoudt, en dat neem ik ontzettend serieus. Jij krijgt mijn steun en jarenlange ervaring om al je vragen te beantwoorden.

Nog even alle voordelen op een rijtje.

Als je deze training hebt doorlopen dan:
✦ Weet je wat er voor nodig is om van je huis een persoonlijke krachtplek te maken.
✦ Kun jij van je huis een thuis, een oase van rust en veiligheid, maken. Voor jezelf én je medebewoners.
✦ Heb je een op maat gemaakt plan om je huis energetisch te managen.
✦ Kun je energie waarnemen.
✦ Heb je inzicht in jouw persoonlijke blokkades en belemmeringen.
✦ Heb je oude ballast overboord gezet.
✦ Kun je weer genieten van je woning.
✦ Luister jij (meer) naar de symboliek en soul van je huis.
✦ Heb jij (meer) flow, focus en energie gemanifesteerd op de dingen die jij belangrijk vindt.
✦ Is je huis een bondgenoot in plaats van iets dat tegenwerkt.

Ben je klaar voor transformatie in je huis en in je leven?

Voel je een ‘ja’? Geef je dan op! 

Ja, ik doe mee!

Laat je niet tegenhouden door rommel of negatieve gedachten. Met deze training ga je omhoog in energie, en dus vooruit in je leven.

Ik hoop van harte, dat je dit jezelf gunt en de transformatie naar meer flow, focus, rust, energie en geluk aangaat. Met je woning als krachtplek, heb je een stevige basis voor holistisch welzijn.

Maak een KRACHTPLAATS van je woning! Ik help je.

We starten maandag 7 januari 2019.

Good vibes!
Nicky Koopmans