Pick My Brain / Mentoring

Vraagbaak voor energiewerk

Elke vrijdag krijg je op mijn Facebookpagina de gelegenheid om een vraag te stellen onder de Vraag-Het-Op-Vrijdag-Post.

Maar misschien heb jij wel een hele specifieke vraag, die ik niet zomaar kan beantwoorden in een algemene blogpost of video. Of is de vraag zo persoonlijk, dat je ‘m niet op social media wilt stellen.

Of misschien wil je dat ik even over je schouder met je meekijk naar of intune op een kwestie, zodat je weer verder kan?

Boek dan een Pick My Brain – sessie met mij.

Pick My Brain

Een Pick My Brain – sessie is niet hetzelfde als een consult. Deze dienst is bedoeld voor vragen, advies, uitleg of om te sparren. Ik zal je alles vertellen wat ik weet. Ik voel met je mee, ‘tune op je in en reik je tools aan die voor jouw situatie passend zijn.

Heb je behoefte aan reading-, healing-, of clearing-sessies voor je woning, bedrijf of project? Dan verwijs ik je naar een Happy Holon Huisconsult of  Businessconsult.

Pick My Brain – sessies zijn op afspraak te boeken bij volledige vooruitbetaling. Ze vinden online plaats via Zoom, of telefoon.

Investering

15 min sessie – 55 euro
30 min sessie – 99 euro
60 min sessie – 188 euro

Hoe maak je een afspraak?

Heel makkelijk: stuur een mailtje naar nicky@happyholon.nl, zet erin waar je het graag met me over zou willen hebben en dan neem ik z.s.m. contact op om een afspraak te plannen.

Check hier de spelregels.

Delen met je netwerk?