Pick My Brain / Mentoring

Vraagbaak voor energiewerk

Heb jij een persoonlijke vraag, die ik niet zomaar even kan beantwoorden in een algemene blogpost of video?

Wil je misschien dat ik even over je schouder met je meekijk en intune op een kwestie, zodat je weer verder kan?

Of heb je behoefte aan meer informatie over een specifieke vaardigheid binnen energetisch werk en healing?

Boek dan een Pick My Brain – sessie met mij.

Pick My Brain

Een Pick My Brain – sessie is niet hetzelfde als een consult. Deze dienst is bedoeld voor vragen, advies, uitleg of om te sparren. Ik zal je alles vertellen wat ik weet. Ik voel met je mee en reik je tools aan die voor jouw situatie passend zijn.

Heb je behoefte aan reading-, healing-, of clearing-sessies voor je woning, bedrijf of project? Dan verwijs ik je naar een Happy Holon Huisconsult of  Businessconsult.

Wil je liever persoonlijke 1-op-1 coaching, een workshop op een bepaald thema of een serie sessies? Dat kan natuurlijk ook allemaal. Mail me dan met je verzoek, dan bespreken we de mogelijkheden en maak ik een speciaal persoonlijk aanbod voor je.

Pick My Brain – sessies zijn op afspraak te boeken bij volledige vooruitbetaling. Ze vinden online plaats via Zoom.

Investering 60 min sessie: 188 euro

Hoe maak je een afspraak?

Heel makkelijk: stuur een mailtje naar nicky@happyholon.nl, zet erin waar je het graag met me over zou willen hebben en dan neem ik z.s.m. contact op om een afspraak te plannen.

Check hier de spelregels.

Delen met je netwerk?