Spelregels

SPELREGELS

Als energie-werker hou ik van een goede flow. Daarom geef ik je graag vantevoren duidelijkheid over basiszaken zoals betaling, afzegging en klachten. Dan zit dat die flow tenminste niet in de weg. Kijk de spelregels regelmatig even door, want misschien heb ik er in de tussentijd iets aan veranderd.
Groetjes,
Nicky Koopmans

Betaling / overeenkomst Happy Holon

Consult / Pick-My-Brain-sessie

 1. Jij zegt JA tegen de dienst(en), die ik je heb aangeboden.
 2. Ik maak een opdrachtbevestiging met de door ons gemaakte afspraken.
 3. Jij betaalt het hele bedrag vooruit, waardoor onze afspraken definitief worden.
 4. De betaling van deze factuur dient bij aanvaarding van de offerte en voor aanvang van het consult te geschieden.
 5. Ik lever jou de dienst(en) die we hebben afgesproken.

(Online) Trainingen – workshops

 1. Jij geeft je op voor een (online) training/workshop, die ik je heb aangeboden.
 2. Jij betaalt het hele bedrag vooruit, waardoor je inschrijving/afspraak definitief wordt.
 3. Ik stuur je dan uiteraard een bevestiging van deelname en een factuur voor dit bedrag.
 4. Jij komt naar de (online) training/workshop op de afgesproken tijd, datum en locatie.

Annulering / wijzigen Happy Holon

Consult

 1. Het aangaan van een Happy Holon consult is niet een lichtzinnige beslissing. Als je de betaling hebt gedaan, zit je meteen ‘in’ het consult en starten mijn diensten en de energetische processen die noodzakelijk zijn. In die zin kun je er dus eigenlijk ook niet meer van af zien. Mocht je om welke reden dan ook, de afspraak toch willen annuleren, dan stuur ik je een factuur voor de al gemaakte kosten (intake, administratiekosten, voorbereiding). Het restant wordt teruggestort.
 2. Kun je onverwacht niet? Laat dit me dan uiterlijk 48 uur voor het afgesproken tijdstip weten, dan maken we een nieuwe afspraak. Mochten er al kosten zijn gemaakt voor reis en verblijf, dan betaal jij die. Wanneer afspraken niet tijdig worden geannuleerd, breng ik extra kosten in rekening. Dat doe ik ook als je niet komt opdagen op een afspraak.

Trainingen – workshops

 1. Kun je niet kunt komen op een (online) workshop of training? Laat het me dan minstens zeven dagen van te voren weten, anders moet ik je kosten doorberekenen.

Klachtenbehandeling

Ik hoop natuurlijk dat je heel tevreden bent met mijn trainingen, workshops en diensten. Als je toch een klacht hebt, ga ik er van uit dat je mij dit meldt. Samen komen we dan vast tot een oplossing.

Dan nog even dit:

 • De ervaring leert dat energetisch werk van invloed kan zijn op fysiologische en mentale processen van mensen, panden, bedrijven en landschappen. Hou hier rekening mee.
 • Jij bent, en blijft, altijd zelf verantwoordelijk voor jouw energetische omgeving. Ik ben dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor fysiologische of mentale successen, danwel aansprakelijk voor eventuele fysiologische of mentale complicaties die zich tijdens of na uitvoering van mijn diensten voordoen. Ik ben ook op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele gevolgsuccessen of gevolgschade.
Delen met je netwerk?