Happy Holon Huisconsult

Hoe merk je dat de energie in jouw woning verstoord is?

 • Je huis voelt niet als een thuis.
 • Er zijn plekken in huis die je vermijdt, of die koud of ‘raar’ aanvoelen.
 • Je voelt je thuis onrustig, lusteloos of beroerd. Wanneer je ergens anders verblijft, voel je je veel energieker.
 • Je hebt moeite met in- of doorslapen en je bent continue moe.
 • Je voelt je bekeken, terwijl er niemand is.
 • Er gaan steeds dingen mis en er gebeuren veel ongelukjes.
 • Je krijgt je huis niet verkocht, of je kunt juist geen geschikte nieuwe woning vinden.

Energiewerk voor jou, je huis en je leven

Psychologen vertellen ons dat verhuizen, heel hoog staat in de lijst van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Dit is, omdat een verhuizing het hele raamwerk aan levensgebieden dat ‘thuis’ vertegenwoordigt, tegelijkertijd wordt opgeschud.

Ik wil je vragen: Heb jij het huis gekozen, of heeft het huis jou gekozen?

Alles wat er gedacht, gedaan en gezegd wordt op ene plek, en ook alle gebeurtenissen die er plaatsvinden, laten ‘energetische sporen’ achter. Deze achtergebleven energieën van vorige bewoners en gebeurtenissen hebben een diepgaand effect op jouw leven. Het is de de reden waarom je woont, waar je woont.

Dus welke lessen heeft de woning voor jou in petto? Of ben jij juist degene die het huis kan bevrijden van een last?

Je woont echt niet toevallig daar, waar je woont. Ook niet, wanneer de omstandigheden dat wel zo laten lijken.

Achtergebleven energetische sporen beïnvloeden jouw persoonlijk leven, en zelfs ook je zakelijk leven. Het gevaar daarvan is, dat jij, zonder dat je het in de gaten hebt, het leven van een ander leeft, in plaats van dat van jou. Dat is niet de bedoeling.

Consult

In een Happy Holon Huisconsult gaan we samen op zoek naar de oorzaak, en de kern van de verstoorde energie in jouw huis.

We onderzoeken de zielsverbindingen tussen jou en je huis. Welke resonanties en analogieën zijn daar en welk soul-contract heb jij met je huis afgesloten?

Pas wanneer er inzicht is in deze verbindingen, is het mogelijk om een nieuwe en blijvende harmonieuze energie te creëren, die jouw leven ondersteunt.

Samen richten we jouw woning energetisch zo in, dat het huis je zal steunen in plaats van tegenwerken.

Het is mijn taak, om jou te herinneren aan de intieme relatie, die je hebt met je omgeving. Het is de sleutel naar een beter leven, want jouw woning is een plek vol wijsheid en potentie. En ik help je om je daarmee opnieuw te verbinden. Zodat je huis weer een echt thuis wordt, en een plek vol inspiratie en ongekende mogelijkheden.

Indra – NL

“Nicky heeft een huisreiniging gedaan en heeft het één en ander op zijn plek kunnen zetten en het huis één kunnen maken. (…) Heel bijzonder en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Niet alleen het huis lijkt rust te hebben maar mijn hoofd ook.”

Martha – NL

Ik vond het ontzettend verhelderend en het ruimt tegelijk op, zowel in je hoofd als tijdens de zuivering van je huis. Het kost een flinke bak energie en graafwerk zo’n dag met Nicky, maar het resultaat volgt.” 

Nelly – NL

“Nicky, ik kan volmondig zeggen jouw House Whispering en de energie die er persoonlijk van jou aan gegeven wordt, werkt fantastisch. Ik ervaar het elke dag, dank je wel. (…) Het werkt echt. Er zijn mooie gesprekken en ontmoetingen in mijn huis/thuis. Het stroomt.”

Kariene – NL

“Wat op mij de meeste indruk maakte, is de meditatie om zelf mijn huis te kunnen schoonmaken. Dat geeft me heel veel warmte en verbinding met mijn huis.
Thuiskomen… De manier waarop Nicky wat ze voelt vertaalt, is heel helder en opent.
Het geeft ‘op de plaats rust’.”

Marion – NL

“Er ontstonden zomaar krassen op mijn meubels en dat duurde al een paar maanden. En je ziet de mensen raar kijken als je zegt dat die er zomaar in eens op staan.
Ik voelde me echt niet lekker in huis en werd er ziek van.

(…)
Het was een hele opluchting na die dag.”

Lees de complete testimonials van mensen die met mij hebben gewerkt.

Vraagstukken waarbij ik help

 • Je voelt je niet thuis. Er is ‘iets’.
 • Het lukt niet een fijne woning te vinden of te verkopen.
 • Problematische (ver-)bouwtrajecten.
 • Jij en/of je kinderen zijn bang in bepaalde ruimtes of slapen slecht.
 • Je wilt een kwalitatieve sfeerverbetering.
 • Ontwerpkeuzes.
 • Er mist flow in je leven na een verhuizing of verbouwing.
 • Space clearing, space healing en space alignment.

Manier van werken

Een Happy Holon Huisconsult vindt plaats bij jou thuis. Trek daar een dag voor uit. Een gemiddeld consult duurt 6 uur, soms langer, soms korter. Ik ga niet weg, voor er een ‘afgerond geheel’ is bereikt.

In enkele gevallen is online-consulting in sessies echter ook bespreekbaar.

Een consult is altijd een samenwerking. Dus jouw aanwezigheid, en die van eventuele partners of medebewoners, is gedurende het hele consult vereist.

Heb je vragen? Of twijfel je of ik je kan helpen? Neem dan contact op om kennis te maken en jouw consultatie-wensen te bespreken. Stuur daarvoor een mailtje naar nicky@happyholon.nl, of neem contact op via het contactformulier.

Na dit kennismakingsgesprek maak ik dan een persoonlijk aanbod voor jouw situatie.

Check hier de spelregels.

Delen met je netwerk?