Happy Holon Huisconsult

Hoe merk je dat de energie in jouw woning verstoord is?

 • Je huis voelt niet als een thuis.
 • Er zijn plekken in huis die je vermijdt, of die koud of ‘raar’ aanvoelen.
 • Je voelt je thuis onrustig, lusteloos of misschien zelfs wel akelig beroerd. En als je ergens anders verblijft, voel je je veel energieker.
 • Je hebt moeite met in- of doorslapen en je bent nooit goed uitgerust.
 • Je voelt je bekeken, terwijl er niemand is.
 • Er gaan steeds dingen mis en er gebeuren veel ongelukjes.
 • Je krijgt je huis niet verkocht, of je kunt juist geen geschikte nieuwe woning vinden.

Energiewerk voor jou, je huis en je leven

Psychologen vertellen ons dat verhuizen, heel hoog staat in de lijst van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Dit is, omdat een verhuizing het hele raamwerk aan levensgebieden dat ‘thuis’ vertegenwoordigt, tegelijkertijd wordt opgeschud.

Locatie is een belangrijke factor, misschien wel de belangrijkste, om een huis te kiezen. Toch is het opvallend dat veel mensen een plek kiezen, die niet zo goed voor ze is. Hebben ze dan het huis echt gekozen? Of heeft het huis ze misschien geroepen?

Alles wat men doet, zegt, en alles wat er gebeurt op een plek, laat een ‘energetisch spoor’ achter. Achtergebleven energieën van vorige bewoners of gebeurtenissen kunnen daarom een diepgaand effect hebben op jouw leven. Maar dat is dan ook precies de reden waarom je woont, waar je woont.

Welke lessen heeft het huis voor je in petto? Of ben jij juist degene die het in zich heeft om het huis te bevrijden van een last?

Die overgebleven energetische sporen kunnen jouw persoonlijk leven, en zelfs ook je zakelijk leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Dit gaat soms zo ver gaan, dat jij, zonder dat je het in de gaten hebt, het leven van een ander leeft, in plaats van dat van jou. Dat kan nooit de bedoeling zijn.

Ik kan je helpen.

Consult

In een Happy Holon Huisconsult gaan we samen op zoek naar de oorzaak, en de kern van de verstoorde energie in jouw huis.

We onderzoeken de zielsverbindingen tussen jou en je huis. Welke resonanties en analogieën zijn daar en welk soul-contract heb jij met je huis afgesloten?

Pas wanneer er inzicht is in deze verbindingen, is het mogelijk om een nieuwe en blijvende harmonieuze energie te creëren, die jouw doelstellingen ondersteunt.

We richten jouw woning energetisch zo in, dat het huis je zal ondersteunen in plaats van tegenwerken.

Het is mijn taak, om jou te herinneren aan de intieme relatie, die je hebt met je omgeving. Het is de sleutel naar een beter leven, want jouw woning is een plek vol wijsheid en potentie. En ik help je om je daarmee opnieuw te verbinden. Zodat je huis weer een echt thuis wordt, en een plek vol inspiratie en ongekende mogelijkheden.

Indra Peereboom – NL

“De klik met Nicky was er vanaf het eerste contact. Nicky straalt rust en vertrouwen uit. Precies wat ik zocht! Ik heb Nicky ingeschakeld, omdat ons huis niet meer als ons huis voelde en ik het idee had dat er iets ‘geks’ aan de hand was.

Nicky heeft een huisreiniging gedaan en heeft het één en ander op zijn plek kunnen zetten en het huis één kunnen maken. Voor deze sessie hebben wij de ochtend al pratend en lachend doorgebracht.”

Ik had niet verwacht bepaalde onderwerpen ter sprake te brengen, dit was wel het geval en Nicky heeft mij echt tot andere inzichten laten komen. Heel bijzonder en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Niet alleen het huis lijkt rust te hebben maar mijn hoofd ook.

Martha – NL

Je thuis voelen in je eigen huis vind ik een groot goed. Dit gevoel had ik niet meer. Ik zag er tegenop weer naar huis te gaan, thuis te werken vond ik niet meer prettig en slecht slapen.

Perioden veel last van buren, mezelf in een slecht gevoel en humeur brengen met weinig positieve inslag. Verhuizen kwam op, maar ik las ook op websites dat, als je gaat verhuizen, je dezelfde issues weer kunt tegenkomen.

Nicky kwam tijdens een Marketing-trainingssessie op m’n pad. We zaten een dag bij elkaar “in de klas”. Besluit genomen, Nicky benaderd en als eerste persoonlijke inzet overtollige boeken van de hand gedaan.

Tijdens het consult met Nicky, een hele dag, kom ik tot wonderbaarlijke inzichten die Nicky me aangeeft naar aanleiding van mijn issues in onze gesprekken. Ik vond het ontzettend verhelderend en het ruimt tegelijk op, zowel in je hoofd als tijdens de zuivering van je huis.

Het kost een flinke bak energie en graafwerk zo’n dag met Nicky, maar het resultaat volgt. 

Kritisch en sceptisch was ik op voorhand, maar het heeft mij en mijn huis erg goed gedaan. Ik heb wijzigingen in huis aangebracht, hoofd en lijf zijn licht, veel opgeruimd.

Nicky is een prettig en warm mens en een zeer kundige dame, die weet waar de crux(en) zit. Ik zal haar zeker adviseren.

Nelly – NL

Dag Nicky,

Je voorspelde het al, het gaat stromen, mijn leven nu is net een achtbaan.

Er worden dingen aangepakt en afgewerkt soms met goed resultaat, soms ook niet. Maar wat daar de bedoeling van is volgt denk ik later, we wachten af.

“Ik mag zijn wie ik ben”, staat als een huis. (…) Het familiebedrijf is klaar voor de toekomst en ik mag een stap terug doen, hoe mooi kan het zijn.

Nicky, ik kan volmondig zeggen jouw House Whispering en de energie die er persoonlijk van jou aan gegeven wordt, werkt fantastisch. Ik ervaar het elke dag, dank je wel.

Het was voorbestemd dat je op mijn pad kwam via een vriend van mijn dochter voor het reinigen van een voormalig horeca-pand. 

Maar jij ging dieper en kwam eerst bij mij om te helen, zeer respectvol en behandelde daarbij ook mijn huis met een House Whispering. 

Het werkt echt. 

Er zijn mooie gesprekken en ontmoetingen in mijn huis/thuis. Het stroomt.

Wat ben ik blij dat de reiniging van het bedrijfspand voelbaar geslaagd is. Jouw expertise hierbij was heel waardevol. De positieve ervaring, ook van mijn dochter, met jou Nicky, deel ik vanzelfsprekend graag met andere geïnteresseerden.

Hartelijke groet, Nelly

Om je verder een indruk te geven, wil ik je graag verwijzen naar een aantal case-studies en referenties.

Vraagstukken waarbij ik help

 • Je voelt je niet thuis. Er is ‘iets’.
 • Het lukt niet een fijne woning te vinden of te verkopen.
 • Problematische (ver-)bouwtrajecten.
 • Jij en/of je kinderen zijn bang in bepaalde ruimtes of slapen slecht.
 • Je wilt een kwalitatieve sfeerverbetering.
 • Ontwerpkeuzes.
 • Er mist flow in je leven na een verhuizing of verbouwing.
 • Space clearing, space healing en space alignment.

Manier van werken

Een Happy Holon Huisconsult vindt plaats bij jou thuis. In enkele gevallen is online-consulting echter ook bespreekbaar.

Een consult is altijd een samenwerking. Dus jouw aanwezigheid, en die van eventuele partners of medebewoners, is gedurende het hele consult vereist.

Heb je vragen? Of twijfel je of ik je kan helpen? Neem dan contact op om kennis te maken en jouw consultatie-wensen te bespreken. Stuur daarvoor een mailtje naar nicky@happyholon.nl, of neem contact op via het contactformulier.

Na dit kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijk aanbod voor je.

Check hier de spelregels.