Happy Holon Huisconsult / -traject

Hoe merk je dat de energie in jouw woning verstoord is?

 • Je huis voelt niet als een thuis.
 • Je slaapt slecht en bent continue moe.
 • Je bent bang. Er zijn plekken in huis die je vermijdt, of die koud, raar of eng aanvoelen.
 • Je voelt je thuis onrustig, lusteloos of beroerd. Je ontvlucht je huis om er niet te hoeven zijn, want wanneer je ergens anders verblijft, voel je je veel energieker.
 • Of je voelt je juist ‘gevangen’ in huis en komt de deur haast niet uit.
 • Je voelt je bekeken, terwijl er niemand is.
 • Er gaan steeds dingen mis en er gebeuren veel ongelukjes.
 • Je krijgt je huis niet verkocht, of je kunt juist geen geschikte nieuwe woning vinden.

Energiewerk voor jou, je huis en je leven

Psychologen vertellen dat verhuizen, heel hoog staat in de lijst van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Dit komt doordat een verhuizing het hele raamwerk aan levensgebieden dat ‘thuis’ vertegenwoordigt, tegelijkertijd wordt opgeschud. Er is chaos.

Een eerste aanwijzing om vanuit die chaos vast te kunnen stellen, wat er precies energetisch speelt in een woning, is het antwoord op de vraag:

Heb jij het huis gekozen, of heeft het huis jou gekozen?

Alle gebeurtenissen, alles wat er gedacht, gedaan en gezegd wordt op een plek, laten ‘energetische sporen’ achter. Deze achtergebleven energieën van vorige bewoners en gebeurtenissen hebben een diepgaand effect op jouw leven. Ze zijn de reden waarom je woont, waar je woont.

Dus, welke lessen heeft de woning voor jou in petto? Of ben jij juist degene die het huis kan bevrijden van een last?

Je woont echt niet toevallig daar, waar je woont. Ook niet, wanneer de omstandigheden dat wel zo laten lijken. Heb je dus vastgesteld dat er iets ongrijpbaars aan de hand is in je woning, en je weet inmiddels al dat het niet aan ‘de kleur van de bank’ ligt, realiseer je dan dat achtergebleven energetische sporen jouw persoonlijk leven beïnvloeden. Het beïnvloedt zelfs ook je zakelijk leven.

Er bestaat een gevaar gevaar dat jij, zonder dat je het in de gaten hebt, het leven van een ander leeft, in plaats van dat van jou. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Consult-traject

In een Happy Holon Huisconsult-traject gaan we samen op zoek naar de oorzaak, en de kern van de verstoorde energie in jouw huis.

We onderzoeken de zielsverbindingen tussen jou en je huis. Welke resonanties en analogieën zijn daar en welk soul-contract heb jij met je huis afgesloten?

Pas wanneer er inzicht is in deze verbindingen, is het mogelijk om een nieuwe en blijvende harmonieuze energie te creëren, die jouw leven ondersteunt.

Samen richten we jouw woning energetisch zo in, dat het huis je steunt in plaats van tegenwerkt.

Het is mijn taak, om jou te herinneren aan de intieme relatie, die je hebt met je omgeving. Het is de sleutel naar een beter leven.

Jouw woning is een plek vol wijsheid en potentie. En ik help je om je daarmee opnieuw te verbinden. Zodat je huis weer een echt thuis wordt, en een plek vol inspiratie en ongekende mogelijkheden.

Indra – NL

“Nicky heeft een huisreiniging gedaan en heeft het één en ander op zijn plek kunnen zetten en het huis één kunnen maken. (…) Heel bijzonder en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Niet alleen het huis lijkt rust te hebben maar mijn hoofd ook.”

Martha – NL

Ik vond het ontzettend verhelderend en het ruimt tegelijk op, zowel in je hoofd als tijdens de zuivering van je huis. Het kost een flinke bak energie en graafwerk zo’n dag met Nicky, maar het resultaat volgt.” 

Nelly – NL

“Nicky, ik kan volmondig zeggen jouw House Whispering en de energie die er persoonlijk van jou aan gegeven wordt, werkt fantastisch. Ik ervaar het elke dag, dank je wel. (…) Het werkt echt. Er zijn mooie gesprekken en ontmoetingen in mijn huis/thuis. Het stroomt.”

Kariene – NL

“Wat op mij de meeste indruk maakte, is de meditatie om zelf mijn huis te kunnen schoonmaken. Dat geeft me heel veel warmte en verbinding met mijn huis.
Thuiskomen… De manier waarop Nicky wat ze voelt vertaalt, is heel helder en opent.
Het geeft ‘op de plaats rust’.”

Marion – NL

“Er ontstonden zomaar krassen op mijn meubels en dat duurde al een paar maanden. En je ziet de mensen raar kijken als je zegt dat die er zomaar in eens op staan.
Ik voelde me echt niet lekker in huis en werd er ziek van.

(…)
Het was een hele opluchting na die dag.”

Lees de complete testimonials van mensen die met mij hebben gewerkt.

Vraagstukken waarbij ik help

 • Je voelt je niet thuis. Er is ‘iets’ mis.
 • Jij en/of je kinderen zijn bang in bepaalde ruimtes of slapen slecht.
 • Het lukt niet een fijne woning te vinden of te verkopen.
 • Problematische (ver-)bouwtrajecten.
 • Je wilt een kwalitatieve sfeerverbetering.
 • Ontwerpkeuzes bij bouw en verbouwing.
 • Er gaan veel dingen mis in je leven na een verhuizing of verbouwing.
 • Space clearing, space healing en space alignment.

Manier van werken

Happy Holon Huisconsulten zijn maatwerk. Ik plan dan ook graag een persoonlijk intake-gesprek met je in, wanneer je denkt dat ik kan helpen. Zo’n intake-gesprek doe ik het liefst in een online videochat op Zoom. Daarin bespreken we de ingewikkeldheid van energetische issues, factoren die daarmee verbonden zijn en je consultatie-wensen. Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk aanbod voor jouw situatie.

Dit aanbod kan bestaan uit online sessies, één of meerdere huisbezoeken of een combinatie daarvan. Een gemiddeld huisbezoek* duurt een dag (~6 uur), soms langer, soms korter.

Investering

Mijn aanbod is maatwerk. Elke energetische situatie en de factoren die daarbij een rol spelen is weer anders. Daarbij spelen gezinssamenstelling, type woning(en) en perceelgrootte ook een rol. Zonder intake geef ik geen prijsopgave. Toch vragen mensen me vaak eerst om een indicatie voor ze een intake willen overwegen.  Dus bij deze een indicatie: het starttarief om één dag bij je thuis, met jou en je gezin persoonlijk samen te werken is 750 euro.

De inzichten die je met een Happy Holon Huisconsult opdoet, en de tools die je krijgt om de energie op een plek in te richten en te managen, zul je de rest van je leven blijven gebruiken.

*Een huisbezoek is altijd een samenwerking. Jouw aanwezigheid, én die van eventuele partners of medebewoners, zijn gedurende het hele huisbezoek vereist.

Contact

Denk je dat ik je kan helpen? Vraag me dan om een kennismakingsgesprek. Stuur daarvoor een mailtje naar nicky@happyholon.nl.

Check hier de spelregels.

Delen met je netwerk?