Over Nicky Koopmans

Nicky KoopmansMijn naam is Nicky Koopmans. Ik ben 46 en ik bestudeer al meer dan 30 jaar de subtiele energieën om ons heen.

Als tiener kwam ik erachter, dat ik meer informatie uit mijn omgeving opnam, dan je met ‘normaal gebruik’ van je zintuigen zou verwachten. Ik wist bijvoorbeeld precies waar iemand mee zat, al voordat die persoon dat aan mij vertelde. Ik wist precies wanneer en welke mensen ‘onverwacht’ langskwamen of opbelden. En ik wist ook welke mensen met een ‘masker’ rondliepen om bepaalde gevoelens te onderdrukken.

Ik dacht dat dat normaal was. Uit gesprekken met vrienden en klasgenoten bleek echter, dat dat niet zo was. Mijn wereld bezat op één of andere manier veel meer informatie dan die van hen.

Ik zag analogieën en verbanden tussen mensen, gebeurtenissen en omgeving, die anderen niet gewaar waren. Als ik daar dan iets over zei, werd ik vaak voor gek verklaard. Achteraf bleek ik het dan bij het juiste eind te hebben. Niet dat het daarom gaat, maar frustrerend vond ik het wel. Ik leerde zo goed mijn mond te houden over die dingen, want ik wilde niet ‘gek’ gevonden worden.

Nieuwsgierig ging ik actief op onderzoek uit om erachter te komen, hoe mijn gewaar zijn precies in elkaar zat. Ik volgde daarvoor een uitgebreide variatie aan trainingen, workshops en meerjarige opleidingen in allerlei soorten energetisch werk.

De meeste van die cursussen beleefde ik als beperkend. Ze ‘vergaten’ (bijna) allemaal, datgene waar je de meest intensieve relatie mee hebt gedurende je hele leven: je persoonlijke relatie met omgeving.

Totdat ik met geomantie in aanraking kwam…

Geomantie brengt de mens, zijn omgeving en gebeurtenissen samen. Eindelijk kon ik mijn scholing een duidelijke richting geven.

Ik deed (en doe) opleidingen, stages en trainingen bij geomantie-experts in binnen- en buitenland en ben daardoor één van de weinigen (misschien wel de enige) in Nederland die kennis heeft gemaakt met zoveel verschillende ‘invalshoeken’ binnen de geomantie.

Daaruit is een eigen ‘mix’ ontstaan. Die is simpel, nuchter, praktisch en effectief.

Ik beleef er veel plezier aan om dat door te geven in trainingen en consulten. Zodat jij ook inzicht krijgt in hoe de omgeving jouw flow, focus en energie beïnvloedt, en omgekeerd.

Nicky Koopmans

Jouw woning is jouw persoonlijkste omgeving. Het is de bescherming waarin je je dagelijks terugtrekt uit die grote boze buitenwereld. En dan is het belangrijk dat die plek een thuis voor je is, waar je je veilig voelt en goed kunt uitrusten en opladen.

De relatie met je woning is de meest intieme relatie die je hebt. Wanneer je kleding ziet als een tweede huid, waarmee je je persoonlijkheid uitdrukt, dan is je huis de derde huid. Je wisselt echter veel minder vaak van huis, dan van kleren. Daarom is een woning veel inniger en intenser verbonden met je diepste behoeftes, wensen en verlangens. En ook met je ontkenningen, obsessies en inconsequent zijn.

Je huis spiegelt al jouw good, bad and ugly. Dat toont zich uiteraard óók in de keuze van het soort inrichting, maar vele malen duidelijker, in de energie en energetische verschijnselen ter plekke. Je smaak voor een bepaald soort interieur is hieraan ondergeschikt.

Wanneer er ‘iets mis’ is in de energie van een woning, dan wéét je dat. Je hebt door dat dat ongemakkelijke gevoel in huis niet aan de kleur van je bank of behang ligt, maar je weet er niet precies de vinger op te leggen. Een diepte analyse van je woning is nodig om die vibes te transformeren naar dat positieve gevoel dat van huis een thuis maakt.

Ik help je om van je woning zo’n krachtplaats te maken. Lees hier wat klanten daarover zeggen.

En die krachtplaats, vol good vibes, zet een positief ripple-effect in de hele buurt in gang. Soms wordt dat door cliënten op zeer verrassende wijze zichtbaar en opgemerkt.

“Een optimale samenwerking tussen de mens en zijn subtiel-energetische omgeving is de sleutel tot een betere wereld!”

Wil je aan de slag om een krachtplaats van je woning te maken? Doe het!

Wil je daarbij mijn hulp? Check dan de manieren waarop we kunnen samenwerken. Heb je vragen? Mail me gerust. Ik plan graag een persoonlijk gesprek met je in.

Delen met je netwerk?