Over Nicky Koopmans

Nicky KoopmansMijn naam is Nicky Koopmans. Ik ben 45, getrouwd, mamma, oprichter van Happy Holon, en al meer dan 25 jaar bewust waarnemer van de subtiele energieën om ons heen.

Als tiener kwam ik erachter, dat ik meer informatie uit mijn omgeving opnam, dan je met ‘normaal gebruik’ van je zintuigen zou verwachten. Ik wist bijvoorbeeld precies waar iemand mee zat, zonder dat die persoon dat ooit aan mij vertelde. Ik wist precies wanneer en welke mensen ‘onverwacht’ langskwamen of opbelden en ik wist ook welke mensen met een ‘masker’ rondliepen om bepaalde gevoelens te onderdrukken.

Ik dacht dat dat normaal was. Uit gesprekken met vrienden en klasgenoten bleek echter, dat dat niet zo was. Mijn wereld bezat op één of andere manier veel meer informatie dan die van hen.

Ik zag analogieën en verbanden tussen mensen, gebeurtenissen en omgeving, die anderen niet gewaar waren. En ik werd regelmatig voor gek verklaard. Het heeft me zelfs vriendschappen gekost. Ik leerde mijn mond erover te houden.

Om het hoe en waarom hiervan te begrijpen, ben ik actief gaan onderzoeken hoe dat in elkaar zat. Ik volgde een divers scala aan trainingen en meerjarige opleidingen in verschillende soorten energetisch werk.

De meeste van die cursussen beleefde ik als erg beperkend. Ze ‘vergaten’ (bijna) allemaal, datgene waar we het grootste deel van ons leven, het meeste mee te maken hebben: de omgeving.

Tot ik met geomantie in aanraking kwam… Dit was het antwoord op dat, wat ik al jaren miste in al die trainingen.

Geomantie brengt mens, omgeving en gebeurtenissen samen. En eindelijk kon ik mijn scholing een duidelijke richting geven.

Ik deed (en doe) opleidingen, stages en trainingen bij geomantie-experts in binnen- en buitenland en ben daardoor één van de weinigen (misschien wel de enige) in Nederland die kennis heeft gemaakt met zoveel verschillende ‘invalshoeken’ binnen de geomantie.

Natuurlijk is daaruit een eigen ‘mix’ ontstaan. Die is simpel, nuchter en praktisch. En ik beleef er veel plezier aan om dat door te geven in mijn trainingen en consulten. Zodat ook jij op een eenvoudige manier inzicht krijgt in hoe de omgeving jouw flow, focus en energie beïnvloedt, en omgekeerd.

Nicky Koopmans

 

“Ik geloof dat een optimale samenwerking tussen de mens en zijn subtiel-energetische omgeving, de sleutel is tot een betere wereld!”

 

Ik maak een krachtplaats van je woning en help je bedrijf aan een gezonde subtiel-energetische omgeving, zodat doelstellingen sneller en effectiever behaald kunnen worden. Lees wat klanten daarover zeggen.

 

Delen met je netwerk?