Over het soul-contract met je huis

wonen-happyholonIk blijf het zeggen, waar je woont is nooit toevallig.

Ook niet, als de omstandigheden en de manier waarop je er terechtkwam misschien toevallig lijken. Er is altijd een resonantie tussen jou, en de plek waar je woont. Er zijn dus eigenlijk ook geen ‘foute’ plekken om te wonen.

Als jij wel denkt, dat je op een foute plek woont, dan ervaar je waarschijnlijk een probleem in je woning waardoor je je er niet thuis voelt. Problemen kunnen zich uiten als bijvoorbeeld: koude plekken, entiteiten, of vortexen. Symptomen van je ergens niet thuis kunnen voelen, zijn zeer divers.

Bedenk je twee keer, voordat je besluit te verhuizen om deze problemen te ontlopen. Ik zal je altijd aanraden om eerst het soul-contract met je huidige woning in te lossen.

Er is namelijk een reden dat je daar woont, en die symptomen ervaart. En als je die reden niet vindt en oplost, dan verhuis je naar een huis met dezelfde of vergelijkbare omstandigheden. Ook al kan het best even duren voordat je die opmerkt.

Misschien herken je het verschijnsel zelfs wel, van jezelf of van een bekende. Verhuisd naar een totaal ander huis, maar toch precies dezelfde ‘vibe’.

Hoe komt dat nou?

Je huis fungeert als een spiegel. Het laat je zien welke wijsheid en potentie je in je hebt.

spiegel wonenMisschien heb je iets te leren van de plek, of misschien ben jij degene, die het in zich heeft om het huis te bevrijden van een last.

Hoe dan ook, er zijn altijd resonanties tussen jou en je woning. Die uit zich in de materie, maar ook, –en misschien wel het meest-, in de sfeer en energie.

En is die sfeer en energie niet eigenlijk precies, waarom je voor de woning viel? Omdat het zo goed voelde…?

Soul-contract

Wanneer de relatie tussen jou en je woning zich ontvouwt, zul je merken dat de ruimtes je persoonlijke energie opladen, of verminderen.

En is het laatste het geval? Dan is er ‘werk aan de winkel’. Je eigen plek hoort een thuis te zijn, waar je veilig kunt uitrusten en opladen.

Hoe kan het dan, dat de plek die zo goed voelde toen je ‘m uitkoos, nu opeens een negatieve uitwerking heeft?

Door bewust te worden van de energie in tijd en dimensie, is het mogelijk te achterhalen wat je huis je daarmee probeert te vertellen. Dat is wat ik bedoel met het ‘soul-contract’.

Het soul-contract is de verbinding en de resonantie die bestaat tussen jou en je huis. Inzicht in dit soul-contract geeft gelegenheid tot transformatie in alle aspecten van het leven. Soms met ongelooflijke resultaten. Onderschat nooit de invloed, die een woning kan hebben in het scheppen van je dagelijkse werkelijkheid!

Wat heb jij van je huis geleerd? Vertel het in de commentbox.

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *