Kan je huis je helpen in de liefde?

Liefde

Met Paula van Diepen van Feng Shui Feelings bespreek ik vragen, die ons gesteld worden over de relatie tussen mens en omgeving.

Hoe geef je de liefde een boost met behulp van je woning? We bespreken een aantal voorbeelden hoe een woning laat zien, dat liefde en/of partnerschap gesaboteerd wordt.

Ook een vraag?

Heb jij ook een vraag over sfeer, energie, ruimte, omgeving, wonen of aanverwante zaken? Stuur me dan even een mailtje. Dan hebben Paula van Diepen en ik weer wat te bespreken in een volgend filmpje.

Kijk naar meer video’s op mijn video-pagina, youtube of facebookpagina.

Laat van je horen in de commentbox hieronder.

Delen met je netwerk?

3 thoughts on “Kan je huis je helpen in de liefde?

 1. Zoals altijd, heb ik weer enorm genoten van jullie video 🙂
  De video’s inspireren me keer op keer weer en laten me op een andere manier naar wezenlijke aspecten in mijn leven kijken, waarvoor ik jullie beiden erg dankbaar ben!

  Ik denk inderdaad dat Liefde (ontvangen) begint bij jezelf, eerdere ervaringen dit kunnen beinvloeden en ook daar de oplossing ligt, als het in het hier en nu in de Liefde stagneert.
  Mijn persoonlijke ervaringen met Liefde waren in het verleden vooral ervaringen met voorwaardelijke Liefde, ook vanuit mijn ouders. Het heeft lang geduurd voordat ik dit kon en durfde te zien en de pijn die dit losmaakte was enorm.

  Maar het heeft juist en vooral ook de deur geopend naar het zoeken en willen en durven ontvangen van onvoorwaardelijke Liefde 🙂
  Stap voor stap heb ik voorwaardelijke Liefde uit mijn leven verbannen; mijn vader gooide 13 jaar geleden boos de hoorn op de haak en is sindsdien afwezig in mijn leven, mijn moeder wil sinds 3 jaar geen contact meer met mij, onzuivere vriendschappen zijn ten einde gekomen, op eigen initiatief ben ik precies een jaar geleden verhuist naar een pyramide-woning.

  Hoewel dit allemaal verdrietig en misschien ook drastisch klinkt (ik gun niemand een dermate verstoorde relatie met zijn ouders!), hebben al deze ontwikkelingen uiteindelijk een enorm positief effect gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer de voorwaardelijke Liefde verdween uit mijn leven, hoe meer onvoorwaardelijke Liefde ervoor in de plaats kwam, waardoor ik me in het hier en nu zo ontzettend veel liefdevoller voel, persoonlijk en spititueel enorme sprongen maak en kan maken, omdat die ruimte er eindelijk is.

  Ook het mezelf onvoorwaardelijk liefhebben, heb ik moeten leren en ben nog steeds lerende, alleen nu binnen een meer zuivere omgeving. Mijn onzuivere omgeving hield het onvoorwaardelijk liefhebben in stand, het was vechten tegen de bierkaai, zo voelde het althans voor mij.

  Hoewel ik bepaalde stappen echt doodeng vond, maar steeds ben blijven luisteren naar mijn innerlijke stem, snap ik nu hoe noodzakelijk ze waren om te staan waar ik nu sta 🙂
  Liefde begint echt bij jezelf… (maar een bos bloemen is altijd fijn!!!)

  • Lieve Monique,

   Wat een puur verhaal… heel bijzonder en moedig dat je het met ons wil delen. Dank je wel! Je hebt van je pijn iets heel moois gemaakt, super knap van je. Liefde begint echt bij jezelf en als het je lukt om je hart te openen (vooral voor jezelf), dan blijft het stromen. Zo te lezen is dat je gelukt, geweldig!

   Liefs Paula

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *