Waarom woordkeus belangrijk is

Woorden

Woorden zijn belangrijk​. Het zijn energiën die vertaald zijn naar taal. Alle woorden hebben krachtige potentie en effect.

Woorden zijn als krachtige toverspreuken, die jouw wereld creëren en het decor schetsen van toekomstige gebeurtenissen door de wet van resonantie.

Weet, dat dat geldt voor al jouw woorden: de woorden die je denkt, en ook voor alle woorden die je uitspreekt of schrijft.

Wees je daarom bewust van de woorden die je gebruikt.

Wees nauwkeurig en creatief met de woorden die je denkt, schrijft en spreekt. Je schept daarmee de voorwaarden voor wat je wel en niet aantrekt.

Doe dat ook met alle woorden, en dus energieën, die je tot je neemt. Energie is ‘besmettelijk”.

Kies daarom ook zorgvuldig de woorden die je beluistert, bekijkt of leest. Voel de vibes er van. Neem het effect ervan waar op jezelf, en op een ander.

En als dat effect negatief is, kies dan liever iets anders. Daar word je uiteindelijk een stuk blijer van.

Energie

Hoe bewuster je je woorden kiest, hoe sneller je je energie en frequentie omhoog kunt brengen. (Of omlaag, dat kan natuurlijk ook, maar dat is meestal minder prettig.)
Woorden zijn een vertaling van energie. En energie is altijd eerst. En razendsnel.

In een flits kun je je bewust zijn van een energie. Het is onze eerste taal. Gebruik vervolgens je mind om die energie zo juist mogelijk te vertalen, op een manier dat een ander het kan ontvangen. Nuance is belangrijk.

Energie liegt niet. En wanneer je dat goed weet te vertalen door de woorden die je kiest, dan heb je een kans om jezelf, de ander én de omgeving lichter en vrijer te laten voelen.

Mis die kans niet.

Zijn er woorden die jij vermijdt om te gebruiken? Of die je juist heel graag gebruikt? Welke woorden zijn dat en waarom? Laat van je horen in de commentbox.

Delen met je netwerk?

One thought on “Waarom woordkeus belangrijk is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *