Stralingsontstoorders, werken ze of niet?

straling happy holonStraling

Het lijkt wel alsof steeds meer mensen gevoelig worden voor elektrosmog.

Elektrosmog is een verzamelnaam voor hoog- en laagfrequente elektrische en elektromagnetische straling, die apparaten, zendmasten en stroomdraden afgeven.

Elektrische en elektromagnetische frequenties (~stralingen) zijn stressvol, wanneer deze stralingen zich binnen het biologische frequentiebereik van ons lichaam bevinden.

En stress, zeker op de lange duur, veroorzaakt welzijnsklachten in lichaam en geest.

Ontstoorders

Om deze elektrosmog-stress op het lichaam te verlagen zijn er veel verschillende soorten stralings-ontstoorders, -harmonizers of -neutralizers te koop.

Je vindt ze in de vorm van orgon, stenen, hangers, stickers, installaties, sprays, symbolen, apparaten en weet ik wat nog meer.

En allemaal beloven ze je te beschermen tegen de negatieve effecten van straling.

De hamvraag is natuurlijk:

Werken dit soort ontstoorders?

Tsja…, het is maar net wat er met ‘ontstoring’ en ‘werken’ bedoeld wordt.

Technische straling kun je niet zomaar ‘wegmaken’ met een edelsteen, een spray of intentie.

Als dat wel zou kunnen, dan zouden je apparaten het niet meer doen!

Je kunt een tafel toch ook niet opeens laten verdwijnen door er een edelsteen op te leggen?

De technische straling blijft gewoon bestaan en wordt ook niet gereduceerd of omgevormd met een sticker of een hanger.

Wat gebeurt er dan wel?

Wat je met dit soort stralings-neutraliseerders wel kunt bereiken, is een herprogrammering van hoe jouw lijf reageert op het effect van elektrosmog. De hanger, installatie of spray fungeert hierbij als een soort anker.

wifi straling happy holonHet is deze herprogrammering, die zorgt voor een verlichtend of beter gevoel.

Een verlichtend gevoel is echter geen garantie dat schadelijke effecten van elektrosmog op het lichaam worden voorkomen of teniet gedaan.

Of jij op deze zelfprogrammering vertrouwt is een persoonlijke keuze. Het is tenslotte ook mogelijk om je lijf te programmeren om niet te reageren op toxische stoffen, die dodelijk zijn als je ze in neemt. Maar het is veel eenvoudiger om die gifstoffen gewoon niet in te nemen…

Dat geldt ook voor elektrosmog straling.

De beste bescherming tegen straling is vermijding

Wil je jezelf beschermen tegen de schadelijke gevolgen van electromagnetische straling op het lichaam? Wees dan praktisch en verminder je blootstelling aan elektrosmog in plaats van allerlei (soms echt héle dure) gadgets aan te schaffen.

Hoe zit dat dan met materialen als elektrosmog-werende verf en stoffen?

Dit soort materialen weren daadwerkelijk de technische straling. Dit kan worden nagemeten met technische apparatuur.

straling happy holonIk adviseer je een professioneel elektrobioloog of woonbioloog te raadplegen als je vermoedt dat je dit nodig hebt in je woning. Elektrobiologen beschikken over de juiste apparatuur om diverse stralingen te meten, zijn geschoold om je adviseren over eventuele maatregelen, én hebben het juiste netwerk om technische aanpassingen in de woning voor je te faciliteren.

Ga niet zomaar zelf klussen. Onkundig gebruik van stralingswerende materialen kan ervoor zorgen dat elektromagnetische stralingen zich juist bundelen en versterken op plekken waar dit ongewenst en ongunstig is voor je welzijn. Pas daar dus mee op!

Zorg daarom dat de elekrobioloog of woonbioloog ook na installatie van stralingswerende maatregelen, je woning nog eens komt controleren.

 

Delen met je netwerk?

2 thoughts on “Stralingsontstoorders, werken ze of niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *