Online programma – Space Clearing zonder Franje

Heb jij hier last van?

 • Je kunt moeilijk in slaap komen
 • Je vermijdt bepaalde plekken of ruimtes in je huis ook al is daar eigenlijk geen aanleiding voor
 • Je hebt lichamelijke symtomen die weggaan als je ergens anders verblijft
 • Je komt thuis niet ‘tot rust’
 • Je hebt moeite met focus en concentratie
 • Er zijn plekken in huis die kouder of onaangenaam aanvoelen
 • Je hebt het gevoel dat je bekeken wordt als je alleen bent
 • Je ervaart veel onrust, agressie of woede

Als je één of meer van deze symptomen herkent, dan is er veel ruimte voor verbetering in de sfeer en energie van je woning.

Een goed begin daarvoor is Space Clearing.

Waarom zou je Space Clearen?

Voor een plek is energetisch onderhoud net zo belangrijk als gewoon schoonmaken. Zéker als het je woning betreft!

Stof en vuil verzamelen zich door dagelijkse activiteiten. Dit gebeurt ook op energetisch niveau! Alles wat in een ruimte wordt gedaan, gezegd of gedacht, laat energetische sporen achter.

En ook al zie je al die energetische ballast misschien niet, de effecten ervan zijn wel merkbaar. De lijst met symptomen hierboven is dan ook zeker niet compleet.

Space Clearing is een manier om energie te transformeren en om energievormen die misplaatst zijn, uit te nodigen terug te gaan naar de plek waar ze horen.

Space Clearing gaat dus niet over iets weghalen, of wegsturen.

Effectief Space Clearen

Voor een effectieve Space Clearing is het belangrijk dat je de energie begrijpt en zonder oordeel kunt ervaren. Alléén dan kun je tot een blijvend resultaat komen.

Omdat ieder mens anders is, iedere plek anders is en iedereen zijn behoeftes anders zijn, maakt dat een professioneel Space Clearing consult met mij, nooít een one-size-fits-all oplossing is.

Wèl zijn er een aantal basis-stappen die in elke Space Clearing terugkeren en die kun je eenvoudig zelf doen.

Ik leg je dat graag uit in mijn training Space Clearing zonder Franje.

In deze training leer je de basis-stappen van energetisch onderhoud van een ruimte, ga je er mee oefenen en kun je ze voortaan altijd en overal praktisch toepassen.

Ervaringen

En wanneer je het toepassen van deze basisstappen van Space Clearing tot een gewoonte maakt, zul je merken dat er dingen voor je gaan veranderen. Honderden mensen hebben deze training intussen al doorlopen en dit is wat ze zeggen:

“…Ik voel m’n huis veel meer en dat verbaast me. Ik heb het altijd een fijn huis gevonden, maar het is er meer nu. Na de vakantie wil ik de cursus nog eens opnieuw doen… Ik ben blij dat ik heb meegedaan…” ~Helena Boogaart

“Nu is mijn huis veel lichter, alsof het geverfd is zo lekker.” ~Claudia ten Klei

“Mijn ervaring is dat ik me heel erg geaard ga voelen en tegelijkertijd veel licht om me heen ervaar. Ook mijn twee katten lijken het te merken. Ze zijn meer geneigd in de woonkamer te blijven (waar ik het op het toegepast) in plaats van naar boven of naar buiten te willen.” ~Saskia Ummels

“Het voelt alsof ik nu meer in contact ben met de ruimte en dat de ruimte zelf lichter en serener is geworden.” ~Mariëlle

“Ik merk dat het heerlijk schoon voelt, zowel ons huisje als mijn eigen energieveld. Het huis voelt ook veel meer eigen, ik kan mij er beter mee verbinden. Ik voel mij ook sterker geaard. Dankjewel voor dit mooie cadeau!” ~Monica Versteeg-Wijnakker

“De energie leek soepeler in huis, met name bij binnenkomst bij de voordeur viel mij iets op: de sleutel leek makkelijker in het slot de draaien en het was prettiger binnenkomen. De muren in de kamer lijken warmer.” ~B. de B.

“…Aan iemand die nog niet veel ervaring heeft met energiewerk zou ik het zeker aanraden.” ~Maria Vitalis

Voordelen van Space Clearing zijn:

 • betere focus en concentratie
 • rust
 • betere slaap
 • beter humeur
 • meer succes
 • betere relaties

Veel mensen investeren duizenden, soms zelfs tienduizenden euro’s in een badkamer, keuken of interieur voor maar een heel klein beetje meer woongenot.

Maar daar gaat je concentratie niet mee vooruit, je gaat er ook echt niet lekkerder door slapen en de relatie met je huisgenoten wordt er ook niet beter van.

Een dure verbouwing lost dus helemaal niks op aan de zaken, die er ècht toe doen in het ervaren van woongenot. Namelijk dat je je veilig, geborgen, ontspannen en thuis voelt in je eigen woning.

Voor echt een fractie van de investering voor een nieuwe badkamer, 47 euro, kun je dit thuisgevoel met de online training Space Clearing zonder Franje voor jezelf en je huisgenoten realiseren én onderhouden.

En je hoeft verder geen andere zaken aan te schaffen zoals bijvoorbeeld wierook, salie, klankschalen of andere hulpmiddelen. Het programma heet niet voor niks Space Clearing zonder Franje. Je hebt genoeg aan de inhoud van deze training.

Wat krijg je?

 • Lessen met video en audio. Elke les legt je een basisstap van Space Clearing uit.
 • Een eigen inlog voor de Krachtplekkenacademie.
 • Een maand lang ontvang je wekelijks een paar mails om je te begeleiden tijdens deze training. Na iDeal-betaling ontvang je meteen al de eerste mail.
 • Lidmaatschap van een speciale besloten Facebookgroep, waarin ik regelmatig aanwezig ben voor vragen en support.

Met deze training ga jij, samen met je woning, omhoog in energie. Dat geeft je de mogelijkheid een flinke sprong voorwaarts te maken in je leven.

Ga je daar voor? Grijp jij deze kans? Voel je een ja?

Druk dan nu op deze link en start vandaag nog met Space Clearing zonder Franje.

 

 

 

Delen met je netwerk?